REAL FANTASY DESIGN

Nem elég csak néha jól teljesíteni, annak szokássá kell válnia!

Az alábbi munkáim a WEBARTERY KREATÍV WEBDESIGN TANFOLYAM (Startvonal Webdesigner Tanfolyam) gyakorlati feladatainak elvégzése során születtek, tehát nem állt mögöttük valós megbízás, igazi  márka és ügyfél sem. Ennek ellenére mindig arra törekedtem, hogy folyamatosan magas színvonalon teljesítsek, hiszen ami ma még csak gyakorlat, az a közeljövőben megbízássá válhat. Szabadúszó webdesignerként pedig egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű projektek fémjelzik a nevem. Weboldal, webshop, névjegykártya, szórólap (stb.)? Legyen bármi, a lehető legmagasabb szintet kell hozni, másképp egyszerűen nem lehet, NEM SZABAD!

Oktatói elismerésre méltó alkotásaim

Már a tanulás időszakában oktatóim is a precíz és nívós munkára ösztönöztek.  Arra, hogy  igényes, átgondolt és értékes  alkotásokat készítsek, továbbá, hogy a figyelmem a legapróbb részletekre is kiterjedjen.

Azt gondolom, sikerült az elvárásaiknak megfelelően teljesítenem, hiszen az alább bemutatott terveim (több másikkal egyetemben) bekerültek a fent említett tanfolyam HALLGATÓI MUNKÁK adatbázisába, ahol a kiadott gyakorlati feladatok elismerésre méltó megoldásai kaptak helyet.

weboldal

Anyagszerűség és romantika bravúros egyensúlya

FELADAT LEÍRÁSA:

Tervezz egy női célközönséget megfogó, vintage stílusú címlapot+szolgáltatás blokkot egy kezdő lakberendező saját márkanevéhez (Esthajnal)
Szolgáltatásai: Kis lakások, Tervezés, Átalakítás, Koszorúk, Függönyvarrás

MEGOLDÁS ÉRTÉKELÉSE:

"Hallgatónk csalhatatlan érzékkel egyensúlyoz a vintage és a modern alkotóelemek között. Minden részlet, grafikus elem, textúrált háttér összhangba került egymással, a különböző stílusjegyek egységes egészet alkotnak. Ilyen szép összhatást kevesen tudtak létrehozni eddig."

ELEMZÉS (részlet):
"Rendkívül jót tesz az összhatásnak a monokróm színvilág. Teljesen kordában tartja és összefogja egységgé a látványt, a bézsek és barnák árnyalatai elegánssá és vagánnyá varázsolják a honlap atmoszféráját. A következetes színpaletta visszafogja az indás virágokat, a deszkás hátteret és a grunge hatásokat, ugyanakkor erőteljessé és emlékezetessé is teszi." "Az eltérő struktúrájú hátterek gyönyörűen kiegészítik egymást, mindegyik más, miközben ugyanolyan. Kifinomult játékot játszik Móni az apró részletekkel, úgy éri el a változatosságot, hogy a különböző textúrákat szinte tapintani tudjuk blokkról blokkra. Nem tolakodik az anyagszerűség, mégis markáns jeleket küld a szemlélődőnek..."

A kiírt feladat megoldásaként született weboldal teljes elemzése megtalálható a kreativwebdesigntanfolyam.hu weboldalán. A TOVÁBB OLVASOM feliratra kattintva az említett íráshoz jutsz. Kellemes időtöltést kívánok!

weboldal

Precíz, átgondolt vonzó és esztétikus 

weboldalterv: Építőművész Belsőépítészeti Stúdió

FELADAT LEÍRÁSA:

Készítsd el a képzeletbeli Építőművész Stúdió weblaptervének következő elemeit: az első két nagy tartalomblokkot, azaz a menüt, a slide és a szolgáltatások részt!

MEGOLDÁS ÉRTÉKELÉSE:

"Nem csodálkoznánk, ha ezt a gyönyörű weboldaltervet úgy, ahogy van, változtatások nélkül elfogadná a megrendelő. Majdnem tökéletesen készen van, szinte hibátlan a webdesign..."
"...A weboldalterv precíz és átgondolt, vonzó és esztétikus."

ELEMZÉS (részlet):
"Ez a kifejező, szépen kidolgozott, modern logó nagyon erős alapot ad az arculatnak. A jó logó nagyon hálás, itt is az egész márka látványvilágát meghatározza, Móni pedig konzisztensen épített rá."
"A fekete alapon nagyon jól működik a kék, szép kontrasztot alkotnak együtt, és a kék világító ereje jól érvényesül a nagy, sötét háttereken. A színvilág következetesen végigvonul a honlapon, a világoskék szín ízlésesen bukkan fel a tartalmi blokkokban."
"A galéria blokkot szeretnénk még külön kiemelni.... Ezek a minianimációk extra vonzerőt kölcsönöznek a galériának, és jelen esetben abban is segítenek, hogy ez a rengeteg kép ne bontsa meg az egész honlap egységes látványát."

A kiírt feladat megoldásaként született weboldal teljes elemzése megtalálható a kreativwebdesigntanfolyam.hu weboldalán. A TOVÁBB OLVASOM feliratra kattintva az említett íráshoz jutsz. Kellemes időtöltést kívánok! 

könyvborító

Játék és rend a könyvborítón

könyvborító terv

FELADAT LEÍRÁSA:

Tervezz könyvborítót a Forgószél Válságkezelő Központ saját kiadású könyve számára!
Szerző: Szabó Ágnes, életvezetési tanácsadó
Cím: Tedd rendbe az életed!

MEGOLDÁS ÉRTÉKELÉSE:

"Érdekes tipográfia. Kellemes színpaletta és nagyszerű kompozíciós érzék. Ennyi kellett, hogy Móni tervezzen egy nagyon szép könyvborítót pszichológiai témában."

ELEMZÉS (részlet):
"A betűcsalád és a grafikai formák játékosak, de nem komolytalanok, csak annyi bennük a humor és a szertelenség, amennyi szükséges a hangulat oldására egy komoly témában. Mert a rend és a szabályosság is nagyon komoly szerepet kapott a kompozíción. Élvezzük a formák szabályszerű ismétlődését, a színek ritmusát és kontrasztjait, a szimmetrikusan futó vonalak rácsozatát."
"...Dinamikus, pozitív kicsengésű, kiegyensúlyozott, átlagon felüli megoldást hozott Móni, gratulálunk hozzá."

A teljes elemzés megtalálható a kreativwebdesigntanfolyam.hu weboldalán. A TOVÁBB OLVASOM feliratra kattintva az említett íráshoz jutsz. Kellemes időtöltést kívánok!

képmanipuláció

Titokzatosság, belső viharok és dac

collage

FELADAT LEÍRÁSA:

Tetszőlegesen választott képekből művészi hatás kialakítása Photoshop Blend Mode használatával.


MEGOLDÁS ÉRTÉKELÉSE:

"Móni folyamatosan elkápráztat minket alkotásaival, és minden munkája rendkívül erős hangulatot áraszt. Nem véletlen, hogy ezek az emlékezetes képek szinte kiáltanak azért, hogy felfűzzük őket egy láncra. Tapintható egyedi ábrázolásmód jellemző rájuk, egymás mellé rakva őket pedig kirajzolódik valami plusz jelentés, alkotói szemlélet és gondolatiság. Móni témaválasztásai egyediek, a megvalósítás rendszerint hibátlan és nagyon erős hangulatteremtő erővel alkot."

ELEMZÉS (részlet):
"Mindhárom kép első pillantásra is hasonló színekkel, fényekkel dolgozik és emocionális erejük minden esetben elragadja a nézőt. Átszövi őket a magány titokzatossága, belső viharokat látunk, ősi ellentmondásos erők összecsapását érzékeljük. Minden figura arctalan, tekintetük rejtve marad. Az arc hiánya miatt eltűnik az egyéni jellegzetesség... A fejek leszegettek, a megfeszült mozdulatok dacosak, haragosak és behódolók. A környezet minden esetben sötét és sejtelmes, egyéni drámák, elhagyatottság sugárzik minden képről..."

A teljes elemzés megtalálható a kreativwebdesigntanfolyam.hu weboldalán. A TOVÁBB OLVASOM feliratra kattintva az említett íráshoz jutsz. Kellemes időtöltést kívánok!

további elemzések

Coco Chanel idézet

motivációs poszter

szórólap terv fitness terem számára

plakát, szórólap

londoni zsiráfok

motivációs poszter

amiben segíthetek…

Webdesdign

webdesign

- weboldalkészítés
- webáruház-készítés

Részletek

Arculattervezés

- névjegykártya, logó
- levélpapír, boríték

Részletek

Marketing

marketing

- reklámanyag-tervezés
- könyvborító-tervezés

Részletek

Adataim

Kósa Lászlóné E.V.
Nyilvántartási szám: 55336585
info@realfantasydesign.hu

Készítette

2022 REAL FANTASY DESIGN

Powered by: WordPress
All Rights Reserved